In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Villa Ruimzicht
Ruimzichtlaan 150
7001 KG Doetinchem

E info@hotelvilaruimzicht.nl
T 0314 32 06 80
I www.hotelvillaruimzicht.nl

Hotel

Villa Ruimzicht

Triple A: Aandacht - Ambacht - Achterhoek, kernwaarden waaraan de Villa veel waarde hecht. Ook - en misschien zelfs vooral - als het om lekker eten gaat. Culinair vakmanschap, creativiteit en Achterhoekse gastvrijheid gaan hier hand in hand.

“Eerlijke producten, daar werk ik graag mee”, zegt chef-kok Bjorn Massop die van oorsprong uit Ulft komt. Hij is per 1 april de nieuwe chef bij hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem. “Waarom zou je producten uit het buitenland invliegen, terwijl je het hier op de fiets kunt halen? De natuur en seizoenen bepalen wat je gebruikt.” 

Ook in de aspergetijd wordt passioneel gekookt met wat de streekboeren aanleveren. In combinatie met mooie wijnen en een glimlach van de bediening is het voorjaar begonnen! Na het aspergemenu blijven slapen? De 42 Villa kamers hebben allemaal een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch pand is gecombineerd met eigentijds design.

Vanaf Villa Ruimzicht vertrekt een heerlijke fietsroute langs Achterhoekse streekproducenten. Ontdek de mooie omgeving en maak kennis met producenten van smakelijke streekproducten.