In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Roerdinkhof
Roerdinkweg 1
7108 AZ Winterswijk-Woold

E info@roerdinkhof.nl
T 0543 56 45 86
I www.roerdinkhof.nl

Restaurant

Roerdinkhof

In het oosten van de Achterhoek, 500 meter van de Duitse grens vindt u een Rijksmonumentaal Scholtengoed de Roerdinkhof: restaurant, bed&breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuisje en een mini-camping. Roerdinkhof is uniek gelegen in een bosrijke omgeving met veel wild, rust en privacy.

In het hart van de monumentale boerderij bevindt zich het boerderijrestaurant. Een plek waar u a la carte kunt dineren en genieten van producten uit de regio en van eigen geteeld rundvlees. Boerderijrestaurant Roerdinkhof is dagelijks geopend. Ook voor een kopje koffie met appelgebak uit de streek of een glaasje (b.v. met wijn van Winterswijkse bodem met Hereford bitterballen of een kaasplankje van de Harmienehoeve, collega-kaasmakerij-bedrijf op loopafstand. Vanuit de Roerdinkhof vertrekken 17 wandel -en fietsroutes. Uw fietsen, motoren en paard(en) kunnen bij ons gestald worden. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Vanaf Restaurant Roerdinkhof vertrekt een heerlijke fietsroute langs Achterhoekse streekproducenten. Ontdek de mooie omgeving en maak kennis met producenten van smakelijke streekproducten.