In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Strandlodge
Badweg 4
7102 EG Winterswijk

E info@slww.nl
T 0543-769037
I www.slww.nl

Restaurant

Strandlodge

Niet aan zee, wel aan het strand! Dit paradijsje in de Achterhoek ligt op een sprookjesachtige plek in het bos met uitzicht op een prachtig natuurbad. In december 2015 werden chef-eigenaar Mike Vrijdag en zijn team door Michelin bekroond met een eerste Michelinster.

Strandlodge is een veelzijdig horeca concept met een hippe kookstudio, een riant buitenterras en een heuse 'beachclub' in de zomermaanden.

Onder het motto ‘think global, eat local’ wordt er veel gewerkt met producten van regionale bodem. Ook in de aspergetijd wordt passioneel gekookt met wat de streekboeren aanleveren. Zodra het kan gaan de deuren naar het terras open en worden de tafels gedekt. In de avondzon is het er nog lang aangenaam vertoeven!

“Ik vind het leuk om gasten te verrassen met onverwachte combinaties. Combinaties in smaak, structuur, producten,
noem maar op. Ik combineer dan bijvoorbeeld zoet met zout of zoet met pittig. Als keukenteam bespreken we alle gerechten samen. Is iets niet helemaal wat we ervan verwachtten dan doen we het opnieuw. Borden gaan pas richting gast als we er zelf helemaal achter staan.”


Mike Vrijdag

 

Vanaf De Strandlodge vertrekt een heerlijke fietsroute langs Achterhoekse streekproducenten. Ontdek de mooie omgeving en maak kennis met producenten van smakelijke streekproducten.   

Openingstijden: woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Gesloten op: maandag & dinsdag

Aantal zitplaatsten: 60

Gastheer/gastvrouw: Jeroen Raadman