In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Kawop
Markt 23
7241 AA Lochem

E info@kawop.nl
T (0573) 25 33 42
I www.kawop.nl

Restaurant

Kawop

Frans-Belgisch restaurant Kawop is gevestigd aan de Grote Markt in het centrum van historisch stadje Lochem, dat een ideale uitvalsbasis is voor bijvoorbeeld bezoek aan Hanzesteden Deventer en Zutphen.

Aan het monumentale pand grenst een terras op het zuiden, u kunt dus heerlijk buiten lunchen of dineren! Private dining bij de open haard is mogelijk van 6 tot 12 personen. Parkeergelegenheid voor de deur. 

Om van uw bezoek aan de Achterhoek een compleet uitje te maken, informeren wij u op onze site graag over de overnachtingsmogelijkheden bij ons in de buurt. Deze regio is voorzien van hotels, B&B’s en campings; voor ieder wat wils!

Door de seizoenen heen maken we gebruik van al het moois dat regionale leveranciers ons te bieden hebben. In de herfst en winter is dat onder andere wild uit de regio via de plaatselijke poelier, in de lente en zomer geniet u van vers gestoken asperges van Asselman uit Barchem (5 km verderop). Het lekkerste rundvlees betrekken wij van boerderij ’t Have te Almen, waar Limousinrunderen grazen in de weilanden langs de Berkel. Beide leveranciers zijn tevens terug te vinden in de fietsroutes in deze brochure. Enkele voorbeelden van gerechten die wij deze periode serveren:

- Huisgerookte Schotse zalmfilet met Barchemse asperges en hollandaisesaus
- Dungesneden ‘Picanha’ van Limousinrund met sojamayonaise
- Bavette van Limousinrund met dragonsaus
- Taartje van Hollandse garnalen met gemarineerde Barchemse asperges
- Plateau Fruits de Mer; met kreeft, langoustines, garnalen en oesters

Vanaf Restaurant Kawop vertrekt een heerlijke fietsroute langs Achterhoekse streekproducenten. Ontdek de mooie omgeving en maak kennis met producenten van smakelijke streekproducten.