In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Het Raedthuys
Bierstraat 2
7241 AH Lochem

E info@raedthuyslochem.nl
T 0573 45 98 48
I www.raedthuyslochem.nl

Restaurant

Het Raedthuys

In de historische setting van het oude Lochemse raadhuis trakteren wij onze gasten op een culinaire beleving.

Restaurant het Raedthuys bevindt zich op één van de mooiste plekjes van de gemeente Lochem: midden in de pittoreske, historische kern van de binnenstad. Het pand uit 1638 met karakteristieke trapgevel vormt een historische drie-eenheid met het oude stadhuis en de imposante Gudulakerk. Het restaurant in de voormalige raadskamer is ingetogen ingericht met comfortabele en intieme zitjes. We verwennen u er graag een avond lang met verrassende menu’s met heerlijke gerechten. In onze eeuwenoude gewelvenkelder liggen de wijnen klaar voor mooie, bijpassende arrangementen. Ook kunst is een hoofdingrediënt van het Raedthuys. U treft bij ons steeds wisselende exposities. Onder de eeuwenoude gebinten bevindt
zich bovendien de Commissiekamer, speciaal ingericht voor zakelijke bijeenkomsten.

Vanaf Het Raedthuys vertrekt een heerlijke fietsroute langs Achterhoekse streekproducenten. Ontdek de mooie omgeving en maak kennis met producenten van smakelijke streekproducten.   

 

Steeds iets nieuws

4 keer per jaar hebben we een nieuwe kunst-expositie, wisselen we de menukaart en laten we u kennismaken met prachtige wijnen van onze wijnleveranciers.