In het voorjaar weer volop genietenvan Achterhoekse heerlijkheden!

Zoek in de buurt van:

Onze arrangementen

Fox Horeca
Winterswijkseweg 13
7134 NB Vragender

E info@foxhoreca.nl
T 0544 37 14 27
I www.foxhoreca.nl

Buffetrestaurant

Fox Horeca

Een gezellig buffetrestaurant in de Achterhoek, met oog voor detail en aandacht voor ambachtelijke bereidingen van onze gerechten. Geen zelfservice voor de drank, maar bediening aan tafel.

Geen rekken waar u zelf uw borden in moet zetten, maar gastheren en -vrouwen die uw bord uithalen en zorgen dat u tot in de puntjes verwend wordt! Gastvrijheid en gezelligheid staan hoog in ons vaandel en dat zult u merken wanneer u ons buffetrestaurant bezoekt! Voor het dinerbuffet kunt op vrijdag, zaterdag en zondag tercht. Het brunchbuffet staat op zondag van 12.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

Uw kinderen kunnen mee doen aan workshops als koekjes bakken of cupcakes versieren, ook kunnen ze spelen in onze kidscorner, waar onze kinderdames ook graag schmincken of een glittertattoo zetten. En onze suikerspinnen, daar genieten kinderen ook altijd van!

 

B&B Fox Upstairs

Overnachten in een zeer ruim appartement met design badkamer, grote woonkeuken, trendy ingerichte slaapkamers met sfeerhaarden, riante living en een sfeervol ingerichte televisieloungehoek en eethoek.